nieuws

Competitie: duurzaam wonen in ontwikkelingslanden

Geen categorie

Jonge architecten, studenten en bouwkundigen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Design Competitie van Open Source House, een organisatie die zich inzet voor duurzaam wonen in ontwikkelingslanden. Het gaat om het ontwerpen van betaalbare woningen voor mensen met lage inkomens.

Competitie: duurzaam wonen in ontwikkelingslanden

 

De uitdaging is om een betaalbare, duurzame woning te bouwen volgens acht door Open Source House geformuleerde principes.

De competitie loopt van 15 januari tot 17 mei. Het winnende ontwerp wordt als een pilotproject gerealiseerd in Ghana. Ook kunnen de deelnemers een reis naar Ghana winnen en zijn er zijn geldprijzen (500 – 2000 euro) voor de beste vijf inzendingen.

Bij inschrijving komt men op een platform terecht waar iedereen zijn inspiratie kan delen. Zo gaan er geen ideeën verloren.

Open Source House is een idee van Enviu

Reageer op dit artikel