nieuws

Westraven op shortlist Prime Property Award 201

Geen categorie

Het door cepezed ontworpen kantoorgebouw Westraven in Utrecht is doorgedrongen tot de shortlist van de Prime Property Award 2010. Deze prijs richt zich op gerealiseerde duurzame ontwikkelingen in Europa en is een initiatief van de internationale investeringsmaatschappij Union Investment, die zijn thuisbasis heeft in Duitsland.

Westraven op shortlist Prime Property Award 201

 

 

De kanshebbers zijn geselecteerd op bijzondere prestaties betreft socio-culturele duurzaamheid, ecologische duurzaamheid en commerciële duurzaamheid. Geselecteerd uit 142 ontwikkelingen behoort Westraven door cepezed nu tot de veertien beste duurzame projecten in Europa uit de afgelopen vijf jaar. Deze veertien projecten worden onder meer gebundeld in een publicatie en tentoongesteld tijdens de Sustainable Investment Conference, die op 5 oktober gehouden wordt tijdens de Expo Real vastgoedbeurs in München. De bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de Prime Property Award vindt eveneens plaats tijdens dit evenement.

 

Reageer op dit artikel