nieuws

REM-eiland nog steeds in de steigers

Geen categorie

De verhuizing van het REM-eiland naar Amsterdam laat op zich wachten. Het voormalige platform in de Noordzee komt in het voorjaar naar de hoofdstad. Dat maakte woningcorporatie en eigenaar De Key/De Principaal maandag bekend.

REM-eiland nog steeds in de steigers

 

 

 

Het eiland, waarop de commerciële tv-zender TV Noordzee zijn uitzendingen maakte, zou dit najaar naar Amsterdam komen. Doordat de restauratie van het platform nog niet klaar is en het stormseizoen op de loer ligt, wordt het eiland nu echter pas in april verhuisd.

Projectontwikkelaar De Principaal laat van het REM-eiland een groot restaurant maken, dat in ’t IJ in Amsterdam komt te staan. Het platform bevindt zich nu nog in Delfzijl. Tijdens het stormseizoen, dat ongeveer in oktober begint, is het niet mogelijk het eiland vanaf Delfzijl via de Noordzee naar Amsterdam te vervoeren.

Reageer op dit artikel