nieuws

Grontmij breidt werkterrein in China uit

Geen categorie

Grontmij en Shanghai Xian Dai Architectural Design zijn van plan een strategisch samenwerkingsverband aan te gaan dat is gericht op eco-city’s en bouwkundige ontwerpen. Xian Dai is een van de grootste bouwkundige en technische ontwerpbureaus in China. Het bedrijf is goed bekend met de Chinese bouwsector en de aldaar geldende regelgeving en heeft ruime ervaring met eco-bouwen en -ontwerpen.

Grontmij breidt werkterrein in China uit

Grontmij heeft veel conceptuele en technologische kennis van de eco-city en van bouwkundige ontwerpen in huis, aldus het bureau. Gert Dral, group director Planning & Design: ‘Wij hebben in China met innovatieve, kwalitatieve projecten in ruim vijftien jaar een stevige reputatie opgebouwd. Met het samenwerkingsverband onderstrepen we dat we onze activiteiten in China verder willen ontwikkelen. Er is grote waardering voor Grontmij omdat wij een duurzame leef- en woonomgeving in China kunnen creëren. Deze samenwerking zal voor Grontmij een scala aan mogelijkheden met zich meebrengen op de Chinese markt.’

 

Reageer op dit artikel