nieuws

Afscheid Pieter Wester bij Inbo

Geen categorie

Pieter Wester, partner-architect bij Inbo heeft per 1 juli afscheid genomen van het bureau. Maar liefst 47 jaar was hij werkzaam in de bouw en architectuur branche. Toch is hij niet van plan stil te zitten, als baas over zijn eigen agenda wil hij als architect of adviseur nog het nodige werk verzetten.

Afscheid Pieter Wester bij Inbo

Pieter Wester kwam in 1976 in dienst bij Inbo, waar hij in 1986 werd aangesteld als partner-architect. In die functie was hij verantwoordelijk voor de vestigingen in Drachten en Amsterdam. Binnen het bestuur van Inbo gaf Wester van 1994 tot 2004 leiding aan de groepen Stedebouw & Architectuur, om vervolgens sinds 2004 als partner-architect wederom de scepter te zwaaien over de vestiging in Drachten.

Tijdens zijn afscheid memoreerde Wester dat hij ooit heeft gezegd tot zijn 75ste actief te willen blijven. Die plannen zijn onveranderd. Hij ziet er naar uit om als architect of adviseur nog activiteiten te ontplooien, maar hij wil ook meer tijd besteden aan hergebruik van bijzonder industriële gebouwen en aan kunst & cultuur.

Reageer op dit artikel