nieuws

Start Rietveldjaar

Geen categorie

Donderdag 24 juni vindt de start plaats van het Rietveldjaar met de lancering van de Rietveld iPhone applicatie, de kick-off van het multidisciplinaire programma en de uitgave van het Rietveld Magazine. Het jaar wordt gezien als startpunt in een langlopende campagne om Rietveld als icoon van de stad en provincie Utrecht te profileren en zijn naam blijvend aan Utrecht te verbinden.

Start Rietveldjaar

 

 

Programma

Het hoogtepunt van het Rietveldjaar is de tentoonstelling Rietvelds Universum die van 20 oktober tot en met 30 januari te zien is in het Centraal Museum. Zie voor het programma www.rietveldjaar.nl , vanaf 15 juni online.

Rietveld iPhone applicatie

De Utrechtse architect heeft meer dan 100 projecten gerealiseerd in Nederland. Deze zijn opgenomen in de Rietveld Architectuur iPhone applicatie, ontwikkeld in samenwerking met Makayama. De applicatie wordt deze dag gelanceerd en is vanaf dan gratis beschikbaar. Met deze applicatie kun je overal in Nederland zien of je in de buurt bent van een gebouw van Rietveld en met behulp van het navigatiesysteem op zoek gaan naar dit gebouw.

 

Reageer op dit artikel