nieuws

Twee nieuwe series balkespagnoletten

Geen categorie

BUVA introduceert twee nieuwe series balkespagnoletten. De serie 8000 voor dubbele deuren en de serie 8500 voor dubbele ramen. De balkespagnoletten zijn inbraakwerend, nastelbaar en geschikt voor woning- en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie.

Twee nieuwe series balkespagnoletten

Dubbele houten deuren voorzien van de balkespagnolet voldoen aan een 30 en 60 minuten brandwerendheid en aan weerstandsklasse 3 inbraakwerendheid. De balkespagnolet kan worden toegepast met de BUVA Isostone onderdorpel. Voor naar binnen- en naar buitendraaiende dubbele deuren zijn er speciale vulblokken.

Buva-Balkespagnolet 8000.jpg

De balkespagnolet serie 8500 in combinatie met raammeerpuntssluiting type 100 garandeert het probleemloos functioneren van naar binnen- en naar buitendraaiende stolpramen. De beveiliging wordt gerealiseerd door de inbraakpreventieve constructie van de meerpuntssluitingen. De 6 mm afgeschuinde haakschoot in combinatie met de nastelbare tolerante sluitkom zorgt voor goed functionerende ramen.

www.buva.nl 

Reageer op dit artikel