nieuws

Tapijtcollectie specifiek voor hotels

Geen categorie

De Deense tapijtfabrikant egetæpper ontwikkelde een nieuwe tapijtcollectie voor de hotelbranche, waarbij de nadruk ligt op zuivere lijnen en goed design.

Tapijtcollectie specifiek voor hotels

De ontwerpers maakten een assortiment patronen, speciaal voor hotelkamers. Bij de uitwerking van deze patronen is speciaal rekening gehouden met het formaat en de inrichting die typerend zijn voor hotelkamers. 

Het bed vormt het centrale element in een hotelkamer. Daarom gingen de ontwerpers bij het bedenken van de patronen uit van de plaatsing van het bed, zodat de vloer een integraal onderdeel wordt van de inrichting van de kamer. 

De serie is tevens samengesteld om een rustige en meditatieve sfeer te realiseren, omdat mensen in hotels en wellness centers hun hectische en drukke leven van alledag naast zich neer willen leggen. Dit heeft egetæpper gedaan met behulp van neutrale kleurencombinaties en de tinten van natuurlijke materialen als steen en hout.
Het resultaat is een multifunctionele collectie met veel verschillende soorten dessins, van organische en golvende lijnen tot rechte en lineaire designs. 

www.egecarpet.com 

Reageer op dit artikel