nieuws

Flexibiliteit voor het hellende dak

Geen categorie

De nieuwe sandwichelementen Unidek Aero voor het hellende dak hebben een grotere mechanische sterkte dan voorheen en bieden de keuze uit drie Rc-waardes per dikte.

Flexibiliteit voor het hellende dak

De Unidek Aero wordt geleverd met een breedte van 1200 mm. De maximum lengte bedraagt 8000 mm. Afhankelijk van het type kan de overspanning (één-velds bij een dakhelling van 45o) variëren van 3280 mm tot 4960 mm. Door de grote mechanische sterkte kunnen sparingen gemakkelijk en flexibel in de elementen worden aangebracht. Afhankelijk van het type dakelement varieert de maximum-afmeting van sparingen (l x b) van 560 x 790 mm tot 1150 x 1410 mm.

De sandwichelementen worden geleverd in drie diktes. Per elementdikte zijn drie Rc-waarden leverbaar. Hierdoor kunnen binnen een project verschillende energieprestatievarianten voor woningen worden geboden. De thermische isolatie wordt nog vergroot door de luchtdichte afdichting met LD randprofielen aan de elementen.

De elementen zijn volledig recyclebaar en alle toegepaste houten onderdelen zijn voorzien van het Keurhout label.

www.unidek.nl

Reageer op dit artikel