nieuws

Brandwerende glazen wanden en deuren

Geen categorie

Total Glas is de nieuwe collectie brandwerende glazen wanden en deuren van Metaglas. De stalen rand- en deurprofielen zijn slank gedetailleerd en de brandwerende volglazen wanden kunnen zonder middenstijlen in onbeperkte lengte worden toegepast. De naden tussen de glaspanelen worden voorzien van een brandwerende transparante kitvoeg.

Brandwerende glazen wanden en deuren

De rand- en deurprofielen kunnen in overleg met de opdrachtgever op verschillende manieren worden vormgegeven en in de bouwkundige omgeving worden geplaatst. 

Total Glas brandwerende volglazen wanden en deuren zijn leverbaar met 30 en 60 minuten brandwerendheid. De combinatie van brandveiligheid en transparantie is handig voor de bescherming van vluchtwegen. Ook is brandwerende compartimentering mogelijk zonder aantasting   van de openheid van het ontwerp. De wanden vallen binnen de El /EW normen en voldoen hiermee aan de hoogste eisen voor straling, vlamdoorslag en oppervlaktetemperatuur. 

Reageer op dit artikel