nieuws

Techniek – RVS deurkrukken voor het hoge segment

Geen categorie

Nobilé is een collectie roestvast stalen deurkrukken voor het hogere segment. Naast de designuitstraling wordt de collectie gekenmerkt door haar duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter. Leverancier Van Leeuwen International geeft tien jaar garantie.

Nobilé is voorzien van een gepatenteerde rozet die volledig aansluit op de kruk. Hierdoor kan vocht niet doordringen in het binnenwerk, waardoor het beslag optimaal blijft functioneren. Verder is het beslag vrij van speling en slijtvast. 

Het krukhals geleidesysteem is opgebouwd uit rvs, inclusief de nokken en zorgt voor de één-weg montage. Voor senioren en mensen die moeilijk ter been zijn, is een easygrip-systeem leverbaar voor het eenvoudig openen van de WC-deur. Een lichte aanraking volstaat om de deur te openen.

www.vanleeuwenint.nl

Reageer op dit artikel