nieuws

Snel en duurzaam kantoormeubilair

Geen categorie

De nieuwe bureaulijnen MT en M4 van fabrikant Emmein voldoen aan de nieuwste normen en zijn standaard leverbaar in vaste hoogte of instelbaar van 62 tot 86 cm. Daarnaast is de collectie uitgebreid met een stoelenassortiment voor iedere situatie.

Snel en duurzaam kantoormeubilair

Voor de completering van het kantoor heeft Emmein accessoires aan het assortiment toegevoegd. Kapstokken, prullenbakken en lampen kunnen tegelijkertijd met de werkplek op een adres worden besteld. 

De kracht van het vernieuwde assortiment is de snelle levertijd en de uiterst duurzame productiemethode. Alle producten worden uit voorraad binnen tien werkdagen geleverd en alle tafels en stoelen zijn verkrijgbaar in een   FSC- of PEFC-gecertificeerde uitvoering. 

De meubelen van Emmein worden geproduceerd in eigen fabrieken in Nederland. 

www.emmein.nl

Reageer op dit artikel