nieuws

SKG certificaat voor anti-panieksloten

Geen categorie

De insteeksloten EL160 (zelfvergrendelend anti-paniekslot) en EL560 (enkelzijdig- krukgestuurd slot) van Assa Abloy hebben een SKG-certificaat toegekend gekregen.

SKG certificaat voor anti-panieksloten

Omdat het anti-panieksloten zijn, betreft het een gelijkwaardigheidverklaring in plaats van een sterrencertificering. De sloten zijn gelijkwaardig getest aan het ABLOY slot EL561 SKG***. Zowel de EL160 als de EL560 zijn opgenomen in de productlijst van Politie Keurmerk Veilig Wonen. De sloten zijn hierdoor te combineren met gecertificeerd NEN-EN 179 nooddeurbeslag of NEN-EN 1125 paniekbeslag en voldoen aan de desbetreffende vluchtwegnormering en aan een SKG*** gelijkwaardige oplossing. 

www.assaabloy.nl

Reageer op dit artikel