nieuws

Online hulpmiddel voor opdrachtgevers

Geen categorie

Handig voor zowel interieurarchitecten als consumenten is het online hulpmiddel ‘mystyle’ van het nieuwe designmerk Pode.

Online hulpmiddel voor opdrachtgevers

Mystyle helpt om de individuele wensen in beeld te brengen. Door stoffen, kleuren, materialen en accessoires te combineren, ontstaat een digitaal ‘moodboard’, dat bijvoorbeeld handig is bij het ontwerpen of het plannen van een nieuw interieur. Via de website kan elke bezoeker zijn eigen voorkeuren in een medium bij elkaar brengen. 

Het maken van een mystyle moodboard is heel eenvoudig. De gebruiker kiest een object uit het menu aan de rechterkant en sleept dat naar het grote witte vlak links. Daarna is het onder andere te draaien, te vergroten of te verkleinen. Er kunnen zoveel elementen op het vlak worden gezet als de gebruiker wil. Het moodboard is te versturen, af te drukken of op te slaan, zodat er op een ander moment verder aan kan worden gewerkt.

Pode is een nieuw merk van Leolux dat zich richt op een jongere doelgroep. Alle modellen in de collectie zijn ontworpen door jonge ontwerpers en worden op bestelling uitgevoerd in talloze kleuren en in een keur aan hoogwaardige bekledingen. 

www.pode.nl

Reageer op dit artikel