nieuws

Jan des Bouvrie ontwerpt zorgmeubels

Geen categorie

In opdracht van Eromes Projectinrichting ontwikkelde Jan des Bouvrie twee meubelcollecties voor zorginstellingen. Uitstraling, comfort en gemak waren zijn belangrijkste uitgangspunten, evenals het versterken van het ‘thuisgevoel’.

JdesB-Erome-curve.jpg    JdesB-Erome-curve-2.jpg
Curve

De meubelcollecties Square en Curve combineren de praktijkervaring van Eromes met het handschrift van Des Bouvrie: tijdloos, duurzaam, eenvoud en een duidelijke vormentaal. Beide series bestaan uit een bank, fauteuil, salontafel, eetkamerstoel en eetkamertafel. De Square is een stoere lijn van massief eikenhout, terwijl de Curve een meer eigentijdse collectie met een retro-uitstraling is, dankzij de organische vormgeving en het moderne stalen onderstel.  

JdesB-Erome-square.jpg
Square

 

Reageer op dit artikel