nieuws

Interieur – Het nieuwe opbergen

Geen categorie

Nu steeds meer organisaties en hun medewerkers zich een meer flexibele en digitale manier van werken hebben eigen gemaakt, ontstaat er ook een veranderende behoefte aan opbergmiddelen. Steelcase bedacht daar een nieuw systeem voor, genaamd Share It.

Opbergruimte wordt volgens Steelcase traditioneel gezien als een pure noodzaak. Door opbergfaciliteiten in te bouwen in andere meubelconcepten en door een aantal modulaire eenheden te ontwikkelen, wil de kantoormeubelenfabrikant het potentieel van opbergproducten en -gebruiken beter benutten. Opbergruimte die op de juiste manier wordt ingezet, kan in zijn optiek kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen opleveren. 

Share It   is ontworpen om   het gebruik van ruimte te maximaliseren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Het opbergsysteem bestaat uit lockers en persoonlijke, gedeelde en ‘meeting point’-opbergmodules die fungeren als ruimteverdeler en veranderende behoeftes op de werkvloer kunnen volgen door de modulaire structuur. ‘Touch down’-punten, oftewel meeting points met geïntegreerde opbergruimte, kunnen worden gebruikt voor informele discussies. 

Share It is een duurzaam product. Het opbergsysteem is samengesteld uit 17% recyclebare materialen en bevat geen schadelijke stoffen. Het product is gefabriceerd in de Steelcase fabriek in Durlangen,  Duitsland, die ISO 14001 gecertificeerd is en EMAS II. Share It is qua gewicht voor 97% recyclebaar.

www. steelcase.nl

Reageer op dit artikel