nieuws

In memoriam Roy Lim

Geen categorie

Op 24 juli is architect Roy Lim overleden, mededirecteur van OD 205 architectuur.

In memoriam Roy Lim

Roy Lim overleed aan de gevolgen van een ziekte die zich nog maar kort geleden openbaarde. Aanvankelijk leek het erop dat hij verkeerde in een periode van herstel; helaas kwam hier abrupt een einde aan.

In de vijftien jaar dat Roy als architect en later als mededirecteur verbonden was aan OD 205 architectuur, heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan het werk en de ontwikkeling van het bureau. Tot op het laatst mogelijke moment heeft hij zich ingezet voor de projecten waarbij hij betrokken was. Zijn professionaliteit, sturende kracht en zijn niet aflatende betrokkenheid, wordt ervaren als een groot gemis.

architect@od205.com

Reageer op dit artikel