nieuws

Techniek – Duurzame houten gevelbekleding

Geen categorie

De houten gevelbekleding Canexel is PEFC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. De bekleding is afgewerkt met een thermogeharde toplaag die niet hoeft te worden geschilderd.

Techniek – Duurzame houten gevelbekleding

Canexel wordt hetzelfde verwerkt als hout. De delen laten zich blind vernagelen en met eenvoudig gereedschap bewerken.

Canexel is verkrijgbaar in drie varianten. Ridgewood is tweedelig rabat voor horizontale, verticale en diagonale verwerking, Ultraplank een dubbele schroot voor verticale en diagonale verwerking, Ced’r Tex is een overlappend (potdeksel) gevelbekledingpaneel voor horizontale verwerking. 

Leverancier Fetim geeft   25 jaar garantie op het basismateriaal en 15 jaar op de toplaag. 

www.FrontsAndFronts.nl

Reageer op dit artikel