nieuws

Personalia – Uitbreiding Raad van Bestuur Bouwend Nederland

Geen categorie

A.W.J. (Ton) Borst, algemeen directeur van A.C. Borst Bouw in Castricum, is toegetreden tot het bestuur van Bouwend Nederland. Borst neemt de plaats in van Han Hannink en vertegenwoordigt de sectie Bouw Midden.

Ton Borst is al lange tijd bestuurlijk actief voor Bouwend Nederland en de rechtsvoorgangers, NVOB en BouwNed. Zo was hij onder meer voorzitter van de Hoofdgroep Bukla en de afdeling Alkmaar e.o., voorzitter van de sectie Bouw Midden en voorzitter van het opleidingsinstituut KOB.

Bestuur
De vereniging Bouwend Nederland kent een algemeen bestuur en een bestuur. Beide besturen zijn representatief voor de ledenkring. Grote, middelgrote en kleine ondernemingen zijn vertegenwoordigd, actief in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in de infrastructuur. Het bestuur bepaalt het beleid van de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan het algemeen bestuur. Het telt acht leden, onder voorzitterschap van Elco Brinkman.

Reageer op dit artikel