nieuws

Nieuwe directie KOW

Geen categorie

Architectenbureau KOW heeft een nieuwe directie. Op 1 juni dag aanvaardde Hans Kuiper, de grondlegger van het bedrijf, de positie van hoofd dienst Stedenbouw van de gemeente Den Haag. Het Haagse architectenbureau wordt nu geleid door een jonge vierkoppige directie.

Deze wordt gevormd door René Marey (1969) als algemeen directeur, Anjelica Cicilia (1977) als commercieel directeur, Edward van Dongen (1967) als operationeel directeur en Victor Verstappen (1968) als financieel directeur. Zij worden ondersteund en begeleid door een Raad van Advies die bestaat uit een aantal ervaren KOW-ers onder voorzitterschap van medeoprichter Aad Wubben.

directie KOW

Van links naar rechts: Victor Verstappen, René Marey, Anjelica Cicilia, Edward van Dongen. Foto: KOW

Hans Kuiper gaat werken aan de grote masterplannen die in Den Haag op stapel staan en hij zal leiding geven aan de nieuwe afdeling Stedenbouw. Hij heeft zijn aandelen in KOW in een stichting ondergebracht om maximale onafhankelijkheid te kunnen garanderen in zijn nieuwe functie.

Reageer op dit artikel