nieuws

Nefkens en Atelier Z samen verder

Geen categorie

René de Roon en Wim van Es zijn een architectenbureau gestart onder de naam DeRoon|VanEs Architecten. Het nieuwe bureau is een samenvoeging van de architectenbureaus ir. Harry Nefkens en Atelier Z, Zavrel Architecten.

René de Roon was de afgelopen elf jaar verantwoordelijk voor het merendeel van de architectonische activiteiten van Architectenbureau ir. Harry Nefkens en hield zich met name bezig met projecten in de utiliteitsbouw. Zijn nieuwe kompaan, Wim van Es is sinds 1 juni 2004 directeur van Atelier Z. Het speerpunt van zijn werkzaamheden lag in het duurzaam realiseren van woningbouw, scholenbouw en utiliteitsbouw.

De activiteiten van DeRoon|VanEs Architecten vinden plaats in het kantoor aan de St. Jobsweg in Rotterdam.

www.deroonvanes.nl

Reageer op dit artikel