nieuws

Interieur – Prachtig functioneel

Geen categorie

De manier waarop vlinders hun vleugels ontvouwen om weg te vliegen, inspireerde Lumiance tot een nieuwe montageplaat. De kant-en-klare oplossing om beschadiging van plafondtegels te voorkomen wordt dankzij een perforatie in de metalen plaat dubbelgeplooid in de verpakking meegeleverd.

Interieur – Prachtig functioneel

Voor het plaatsen van de downlights zijn ze gemakkelijk in een perfect vlak te plooien en in een handomdraai in de plafondopening te draaien voor een snelle, efficiënte en brandveilige installatie. De Insaver HE plus² versies worden voortaan geleverd als Insaver HE plus³ inclusief GST18/3 stekker, snoer met GST 18/3 contrastekker en randaardestekker, lamp(en) kleur 830,   stofkap en gratis gevouwen montageplaat in de verpakking.  

www.havells-sylvania.com

Reageer op dit artikel