nieuws

Interieur – Meubels halen een wit voetje

Geen categorie

De paradepaardjes in de collectie Pure White van meubelmerk Lourens Fisher zijn de nieuwe V-Chair en de kapstok Kappa. Alle meubelen zijn vervaardigd van Color Core, een nieuw volkernmateriaal. Het is door en door gekleurd, sterk, milieuvriendelijk en eenvoudig schoon te houden: het merk garandeert dat ze na een aantal jaar nog steeds helder wit zijn.

De V-Chair is een ontwerp van Paul Visser en dankt zijn naam aan het slanke frame. Daarop rust een multiplex zitschaal van geperst berken, tweezijdig afgewerkt met een krasvrije toplaag in wit CPL of warm palissanderfineer. Deze stoel is zowel   in de woning als op kantoor toe te passen. 

De wandkapstok Kappa is uitgevoerd zowel met haken als hangers. Door het roestvast stalen front kunnen de metalen hangers niet beschadigen. Het ontwerp is van Peter van de Water.    

De Pure White-collectie bevat ook diverse bijzettafels en twee rechthoekige (eet- of vergader)tafels. 

www.lourens-fisher.com

Reageer op dit artikel