nieuws

Interieur – Lichtgewicht en lust voor het oog

Geen categorie

Homint heeft een ontwerp van Ton Haas van de Nederlandse fabrikant HareChair in zijn collectie opgenomen onder de naam Skeleton. De stoel die in 2007 in Milaan werd getoond, is een technisch hoogstandje. Hij is gemaakt uit één stuk waardoor hij licht, stijf en stabiel is.

Skeleton.jpg

De Skeleton is vervaardigd van met glasvezel versterkt polyamide dat in een mal wordt spuitgegoten. De opengewerkte zitting en rugleuning van de stoel herinneren aan de grillige vormen met onregelmatige openingen van een koraalrif. De gewelfde zitting en rugleuning zorgen voor zitcomfort.

Skeleton2.jpg

Ook voor buiten
Het materiaal maakt het mogelijk om de Skeleton ook buiten te gebruiken. Daarbij is hij stapelbaar tot twintig exemplaren. Een bijkomend voordeel is dat de stoel brandwerend is. 

www.homint.nl

Skeleton stapelbaar.jpg

Reageer op dit artikel