nieuws

Blast from the Past – PatternWorks

Geen categorie

Blast from the Past is fris, modern en elegant en maakt het eenvoudig om een geweldige indruk te maken in het interieur. De uitstraling van een interieur blijft behouden als de vloerbedekking te vervangen of herleggen is en lang mee gaat. Stijl blijft trend met Blast from the Past.

Afval is voedsel

De gebruikte materialen bevatten gerecycled content. Het betreft hier consumer gerecycled materiaal. Dit houdt in dat vloerbedekking dat al een levenlang is meegegaan (lees: afval) het voedsel wordt voor onder andere dit product. Zo wordt de cirkel gesloten.

Maak de juiste keuze

Deze duurzame projectkwaliteit kan zowel halfsteens in de lengte of in de breedte, als om-en-om geïnstalleerd worden. Dit product is de juiste keuze voor spannende en creatieve vloerontwerpen. 

Blast from the Past is één van de 11 nieuwe duurzame producten van InterfaceFLOR, zie www.interfaceflor.eu.

Reageer op dit artikel