nieuws

Advertorial – Pietra Collection – TextureWorks

Geen categorie

De drie tegeltapijtdessins uit de Pietra Collectie, San Roca, Brescia en Bertola combineren het uiterlijk van natuursteen met het comfort en de akoestische voordelen van zachte vloerbedekking. Met de drie individuele gestructureerde lineaire dessins van dit product, kan door ‘mixen’ en ‘matchen’ de gewenste uitstraling worden bereikt. De vele installatiemogelijkheden zorgen voor het ontstaan van een unieke vloer met een eigen gezicht.

Kleuren impact

De natuurlijke kleurenrange zorgt voor talloze combinatiemogelijkheden. De verschillende kleuren en texturen uit de Pietra Collectie kunnen onderling gecombineerd worden waardoor verschillende effecten ontstaan, net zoals bij natuursteen. 

Reduceer Recycle 

In de Pietra Collectie wordt gebruik gemaakt van post consumer gerecyclede materialen.Dit houdt in dat vloerbedekking dat al een levenlang is meegegaan als afval, het voedsel wordt voor het garen van deze tapijttegels.Op deze manier wordt de natuurlijke uitstraling van het product versterkt en het milieu aspect benadrukt. 

De Pietra Collection is één van de 11 nieuwe duurzame producten van InterfaceFLOR.

www.interfaceflor.eu

Reageer op dit artikel