nieuws

Advertorial – High Rise – PatternWorks

Geen categorie

High Rise beschikt over een gestructureerd dessin met een uitgebreid kleurenpallet om u te inspireren! Met deze frisse moderne kleuren, geschikt voor elke ruimte, creëert u unieke en indrukwekkende interieurs volgens de laatste trends. De lineaire lijnen volgen architectonische contouren.

Verminder de impact op het milieu door toepassing van gerecycled content 

Het gestructureerde dessin van de High Rise past perfect in intensief belopen ruimten waar stijl en duurzaamheid belangrijk zijn. Het duurzame karakter van de collectie is een vanzelfsprekende keuze voor elke ruimte. Zowel het garen als de backing zijn vervaardigd uitgerecycled content, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

De cirkel sluiten

De recyclebare tegels kunnen door InterfaceFLOR aan het einde van de levensduur retour worden genomen. Retourgekomen tapijttegels worden hergebruikt, ingezet als steunbrandstof in de cementindustrie of anders gerecycled. Door de Cool Green machine van Interface wordt tegeltapijt vermalen en toegepast in de backing en is de cirkel al rond. Op 7 fronten wordt gewerkt aan het ultieme doel om de cirkel compleet te sluiten en van garen weer garen te maken en van de tegelrug weer een rug. 

High Rise is één van de 11 nieuwe duurzame producten van InterfaceFLOR.

www.interfaceflor.eu

Reageer op dit artikel