nieuws

Wolf D. Prix van Coop Himmelb(l)au onderscheiden

Geen categorie

Wolf D. Prix ontving uit handen van de Oostenrijkse premier de hoogste onderscheiding van dat land, de Medaille voor Wetenschap en Kunst.

Wolf D. Prix van Coop Himmelb(l)au onderscheiden

De medaille wordt uitgereikt aan personen in binnen- en buitenland die zich door hun bijzondere verdiensten hebben onderscheiden op het gebied van Wetenschap en Kunst. 

Coop Himmelb(l)au heeft vestigingen in Wenen en Los Angeles en projectbureaus in Frankfurt/Duitsland, Parijs/Frankrijk, Akron/USA, Mexico-Stadt/Mexico en Hongkong/China. Het bureau bouwt onder andere aan het Musée des Confluences in Lyon, Frankrijk (2013), het Busan Cinema Center in Busan, Zuid-Korea (2011), de Europese Centrale Bank in Frankfurt am Main, Duitsland (2014) en het Dailian Internationale Conferentie Centrum in China (2010). Projecten in ontwikkeling zijn het Cloud Roof in Riva del Carda, Italie (2012), het Muziekhuis in Aalborg, Denemarken en het Cultureel Centrum Zarautz, Spanje (2012) 

www.coop-himmelblau.at

Reageer op dit artikel