nieuws

Techniek – Metaglas krijgt Prix d’Honeur tijdens Femme Metaal

Geen categorie

De Prix de Femme Metaal beloont bedrijven in de metaalsector die inspanningen leveren om meer technische vrouwen aan te trekken en behouden. Metaglas kreeg onlangs de tweede prijs uitgereikt.

Techniek – Metaglas krijgt Prix d’Honeur tijdens Femme Metaal

Metaglas voert al jaren een actief beleid voor het werven en behouden van vrouwen, ook voor ‘mannenberoepen’ zoals productie en andere technische functies. De eerste prijs ging naar BMI-Thegon uit Baak. Bornkhorst BV uit Ruurlo eindigde op de derde plaats.

Femme Metaal is een initiatief van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) in samenwerking met de VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. Femme Metaal heeft als doel de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de metaalbewerking te vergroten. 

Reageer op dit artikel