nieuws

Techniek – Maquettebouw realistischer, sneller en goedkoper

Geen categorie

Small Visuals en VIA Drupsteen gaan samenwerken op het gebied van maquettebouw. De bedrijven hebben pilot maquettes gemaakt voor Blauwestad in Groningen en Port Feijenoord in Rotterdam. De bedrijven bieden een hoge mate van detaillering, een korte levertijd en een lage prijs.

Techniek – Maquettebouw realistischer, sneller en goedkoper

Small Visuals integreert in haar maquettes de gebouwen die VIA Drupsteen vervaardigt met een uiterst moderne 3D-printer. Deze printer levert maquettes die zeer gedetailleerd en levensecht zijn. Uitgangspunt zijn ontwerptekeningen, visualisaties en locatiefoto’s. 

 

VIA Drupsteen richt zich met name op innovaties in procesmanagement in RO projecten. De inzet van moderne visualisatietechnieken zijn een belangrijk hulpmiddel bij de ondersteuning van besluitvorming. Het bedrijf is één van de eerste in Europa die beschikt over de nieuwe 3D-printer.

Reageer op dit artikel