nieuws

Techniek – Dun isolerend gevelpaneel

Geen categorie

Thermobel VIP is een nieuwe isolerende gevelplaat van AGC Flat Glass. De dubbele panelen met vacuüm spouwelementen hebben een U-waarde tot 0,3 W/(m².K) en zijn aanzienlijk dunner dan traditionele oplossingen, namelijk 14 tot 20 mm. Het paneel laat zich verwerken in hetzelfde gevelsysteem als de doorzichtbeglazing van het bedrijf en is CE-gecertificeerd.

Techniek – Dun isolerend gevelpaneel

Het buitenblad kan worden geëmailleerd in diverse kleuren. Het binnenblad kan worden geëmailleerd, of geassembleerd met een al dan niet metalen bekleding. In de spouw bevindt zich een isolatiepaneel samengesteld uit vacuümelementen (VIP), passend op het buitenblad. Het paneel wordt samengesteld met een Warm-E afstandhouder. In combinatie met een goede doorzichtbeglazing verbetert de borstwering de isolatie van een glasgevel in zijn geheel. Het VIP-paneel is samengesteld uit 100% recyclebare elementen.

www.yourglass.nl

Reageer op dit artikel