nieuws

Personalia – Bouwend Nederland past organisatiestructuur aan

Geen categorie

Bouwend Nederland heeft de gehele organisatiestructuur veranderd. Voortaan zijn er twee hoofdafdelingen: Economische- en Verenigingszaken en daarnaast Sociale Zaken en Ledenservice. De eerste zal worden aangevoerd door Jan Boeve, de tweede door Joba van den Berg.

Jan Boeve, voorheen directeur Brancheontwikkeling en Verenigingszaken, is per 1 mei benoemd tot directeur Economische en Verenigingszaken. Directeur Sociale Zaken Joba van den Berg wordt per dezelfde datum directeur van de andere hoofdafdeling Sociale Zaken en Ledenservice.

Bouwend-Boeve, Jan.jpg

Joba van den Berg, Jan Boeve en de hoofden van de stafafdelingen Communicatie, Directiesecretariaat en Interne Zaken (resp. Anita van den Berg, Ingrid Braat en Herman Meerbach) blijven rapporteren aan algemeen directeur Jan van Tuinen.
 
Bouwend Nederland wil met deze aanpassing de effectiviteit en de efficiency van de vereniging bevorderen en de zichtbaarheid naar en voor de leden   vergroten. 

Reageer op dit artikel