nieuws

McDonough van Cradle to Cradle verovert Europa

Geen categorie

De Amerikaanse architect William McDonough, samen met Michael Braungart grondlegger van de Cradle to Cradle beweging, opent een vestiging in Amsterdam.

McDonough van Cradle to Cradle verovert Europa

William McDonough + Partners telt 49 architecten en was tot op heden actief vanuit Charlottesville (Virginia) en San Francisco (California). Door de snel groeiende portefeuille in landen als Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Nederland was het noodzakelijk een Europese vestiging te openen, aldus McDonough. 

In Nederland is de architect ondermeer betrokken bij het project Klavertje 4 in Venlo (zie de Architect nummer 5, 2008, Samensmelting van ecologie en economiek), het Campus-project in Amsterdam en het duurzame cradle to cradle kantorenpark in Nederland Park 20/20 in Hoofddorp.

Reageer op dit artikel