nieuws

Leolux vindt partner in Herman Miller

Geen categorie

Tijdens de feestelijke opening afgelopen donderdag vierde de importeur voor Herman Miller, HME, haar komst in het Leolux Design Center in het Duitse Krefeld. De fabrikant van duurzaam kantoormeubilair opent er een Learning and Experience Centre.

leolux.jpg

Het Learning and Experience Centre (LEC) is bedoeld voor de relaties van HME zoals dealers, architecten en zakelijke klanten. Het centrum wordt gebruikt als showroom en zal daarnaast worden ingezet voor trainingen en productintroducties. HME wil jaarlijks diverse events organiseren, met thema’s als product- en installatietrainingen tot sociaal maatschappelijke onderwerpen zoals Cradle-to-Cradle. Naast de showroom met een oppervlakte van 270 m2 beschikt het centrum over leslokalen en een speciale ruimte om grote groepen bezoekers tot 400 personen te ontvangen.
Naast een toonzaal voor de Herman Miller-portfolio is er tevens een aparte ruimte ingericht met Colebrook Bosson Saunders, producent van ergonomische kantoorhulpmiddelen.

leolux-2.jpg

De Nederlandse meubelfabrikant Leolux opende het Design Center in Krefeld in de jaren zeventig en vestigde er naast de showroom ook haar Duitse verkooporganisatie. Leolux presenteert er de complete actuele collectie, gecombineerd met vloeren, karpetten en kunst en zocht al een tijdje naar een geschikte partner, om het gebouw efficiënter te benutten. 

Zondag 17 mei organiseert HME in samenwerking met Leolux een lifestyle-evenement genaamd   ‘Het huis van pracht en praal.’

www.leolux.com
www.hmergonomics.com

leolux-3.jpg

Reageer op dit artikel