nieuws

Interieur – Kleurrijk geheel

Geen categorie

Parade introduceert dit jaar nieuwe kleuren, waaronder neutrale, grijze en natuurlijke tinten, maar ook modieuze kleuren. Klassiekers als de tapijtsoorten President, Toscana, Palazzo en Corso kunnen daardoor weer in eigentijdse interieurs worden toegepast.

Interieur – Kleurrijk geheel

President is een klassiek frisétapijt van 80% wol en 20% synthetische garens, Palazzo wordt gekenmerkt door driekleurige garens en is nu leverbaar in 16 nieuwe, moderne kleuren: Oceaan, Leisteen, Nachtblauw, Graniet, Aubergine, Sepia, Oester, Orchidee, Champagne, Barnsteen, Toendra, Koper, Robijn, Basalt, Henna, Hazel en Karamel.

Toscana is een sfeervol en vriendelijk tapijt dat de volgende nieuwe kleuren heeft gekregen: Bramen, Nevelblauw, Aqua, Messing, Camel, Linnen, Zilvergrijs, Sepia, Zwart, Chocolade, Aubergine, Bordeaux, Cayenne, Herfstgoud, Jasmijn, Zand en Cappucino.

Corso is eenvoudiger, maar een onbetwiste klassieker vanwege de betaalbaarheid. Dit succesvolle tapijt is al aan zijn zevende kleurencollectie toe. Deze bestaat nu uit Kobalt, Cyaan, Aqua, Kiwi, Linnen, Saffraan, Albast, Cashew, Perkament, Jasmijn, Camel, Wenge, Sepia, Leem, Zilvergrijs, Inktzwart, Koraal, Pink en Violet.

www.paradetapijt.nl

Reageer op dit artikel