nieuws

Eervolle vermelding voor SPONGE, Architects

Geen categorie

Voor het ontwerp van een tijdelijk kunstpaviljoen heeft SPONGE, Architects een eervolle vermelding ontvangen van Art Alliance Austin (Texas, USA). Het bureau deed met 200 andere mee aan de prijsvraag TOGS (Temporary Outdoor Gallery Space) voor een tijdelijke architectuurinstallatie.

SPONGE-1.jpg    SPONGE-2.jpg

Sponge-3.jpg    Sponge-4.jpg

SPONGE kwam met een ontwerp voor een flexibel paviljoen dat is opgebouwd uit houten frames met daar tussen doorzichtige PVC-folie, die kunnen worden uitgeschoven. Wanneer alle panelen ingeschoven zijn, is het paviljoen gesloten en worden de kunstwerken beschermd. Wordt de constructie uit elkaar getrokken dan ontstaat er een ruimte waarin presentaties, filmvoorstellingen of vernissages kunnen plaatsvinden. De ingang wordt gemarkeerd door een deel van de vloer dat niet overdekt is. 

www.sponge.nl

Sponge-5.jpg    

Reageer op dit artikel