nieuws

Techniek – Nieuwe gevelpanelen Plastica

Geen categorie

ColorStone Natural en Façawood zijn de nieuwe gevelpanelen van Plastica. Ook is de collectie Plastica Massief NT uitgebreid.

Colorstone Natural is samengesteld uit schaafsel van marmiet en graniet, hars en glasvezel. De panelen zijn homogeen, sterk, door en door gekleurd en ze delamineren of verweren niet.

Façawood zijn panelen die na verloop van tijd op een natuurlijke wijze verweren. De kern bestaat uit houtvezelstof vermengd met een natuurlijke was.   De panelen hebben een hoge densiteit, zijn vochtbestendig, slag- en stootvast en hebben een oppervlak met houtstructuur. 

Plastica Massief NT is samengesteld uit thermohardende kunstharsen. Door de gesloten acrylaat toplaag zijn de gevelbekledingspanelen kleurecht, duurzaam en bestand tegen invloeden van buitenaf. Plastica Massief NT heeft een aantal nieuwe 3D decoren. De panelen zijn voorzien van KOMO attest en een brandclassificatie Euroklasse B. 

Reageer op dit artikel