nieuws

Techniek – Brandveilig prefab binnenwerk

Geen categorie

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen heeft een brandwerend compartimenteringsysteem ontwikkeld dat prefab wordt gemaakt en modulair kan worden ingepast in gebouwen.

Prefab1 Prefab2

Het laat zich het best verklaren als een brandveilige doosconstructie in het gebouw. De details van aansluiting van wand op plafond waren hierbij de zorgenkindjes. Maar met behulp van kwalitief hoogstaande materialen en ontwikkelkracht is een bij Efectis geteste brandwerende constructie het eindresultaat. Met als voordeel de combinatie van:
– Brandwerendheid
– Geluidwerendheid
– Impactbestendigheid
– Vochtbestendigheid
– Arbo gezondheid en milieu

Prefab3

Gezamenlijke ontwikkeling van een brandveilige oplossing
Dhr. Rudy Molenbroek, nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe constructies in de bouwsystemen van De Groot Vroomshoop, licht toe: “In het modulair opleveren van tijdelijke bouw is brandveiligheid naar ons idee te weinig belicht. De nadruk ligt altijd op snel, flexibel en goedkoop. Wij willen als De Groot Vroomshoop laten zien dat het ook brandveilig kan en uiteraard moet.”

Van deze ontwikkeling is een gedetailleerd rapport opvraagbaar bij:
De Groot Vroomshoop Bouwsystemen BV
Dhr. R. Molenbroek
Postbus 31
7680 AA Vroomshoop
info@degrootvroomshoop.nl
Tel: +31(0)546 666333
www.degrootvroomshoop.nl

Reageer op dit artikel