nieuws

Personalia – woltjer berkhout architecten

Geen categorie

Begin 2009 hebben Jaco Woltjer en Tom Berkhout de handen ineengeslagen. Ze gaan samen verder onder de naam woltjer berkhout architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam.

Na zijn studie aan de HTS in Groningen is Jaco Woltjer gaan studeren aan de TU Delft. Deze studie rondde hij in 2000 af met het winnen van de Archiprix. In datzelfde jaar startte hij zijn eigen bureau. Naast zijn werkzaamheden als architect geeft hij les bij verschillende Academies van Bouwkunst.


Tom Berkhout

Zijn partner Tom Berkhout studeerde in Barcelona en in Delft, waar hij in 1996 cum laude afstudeerde. Na zijn studie was hij achtereenvolgens werkzaam bij de Architecten Cie. en bij cepezed. Sinds 2006 werkt hij samen met Jaco aan meerdere projecten. Deze samenwerking is nu geformaliseerd in een eigen bureau. 

www.woltjerberkhout.nl

Reageer op dit artikel