nieuws

Personalia – Piet Hein Erdman aangesteld als ontwikkelingsmanager bij ASR Vastgoed

Geen categorie

Drs. Piet Hein Erdman MRE (1974) is op 1 april in dienst getreden bij ASR Vastgoed Ontwikkeling N.V. Hij is aangesteld als ontwikkelingsmanager bij de afdeling winkelprojecten van Commercieel Vastgoed. De portefeuille winkelprojecten van ASR is in 2008 verder gegroeid door toevoeging van projecten als Utrecht Neude Postkantoor en Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Personalia – Piet Hein Erdman aangesteld als ontwikkelingsmanager bij ASR Vastgoed

Erdman heeft langjarige ontwikkelervaring opgedaan als vastgoedontwikkelaar retail en gebiedsontwikkelingen bij onder andere ING Real Estate Development en Synchroon. Bij ASR gaat hij zich richten op diverse winkel- en binnenstedelijke projecten, waaronder Utrecht Neude Postkantoor. 

Met een ontwikkelingsportefeuille van ruim 4 miljard Euro en bijna 100 medewerkers behoort ASR Vastgoed Ontwikkeling tot één van de grootste woning-, winkel- en kantorenontwikkelaars in Nederland. ASR zoekt in nauwe samenwerking met gemeenten, ondernemers, eigenaren èn gebruikers naar het meest duurzame vastgoedconcept dat een bijdrage levert aan de omgeving. 

www.asrvastgoedontwikkeling.nl

Reageer op dit artikel