nieuws

Personalia – Dittmar en Bochmann samen verder

Geen categorie

De intensieve samenwerking tussen Jan Dittmar en Jan Bochmann heeft geleid tot een partnership en daarmee een nieuw bureau: Dittmar Bochmann Architecten, gevestigd in Amsterdam. Tegelijkertijd presenteert het duo de nieuwe website www.dittmarbochmann.nl

In 2002 richtte Jan Dittmar zijn eigen bureau op, na werkzaam te zijn geweest bij onder meer Inbo Architecten en Hagenbeek Architecten. Jan Bochmann trad in 2006 bij hem in dienst als projectleider. Een samenwerking die nu is geformaliseerd in een bureaupartnerschap. De projecten worden gezamenlijk ontworpen, waarbij Jan Dittmar zich met name profileert in het voortraject. Jan Bochmann richt zich vooral op de uitwerking en op de bureauorganisatie.

Dittmar studeerde bouwkunde aan de TU Delft   en architectuur bij ETH in Zürich. Bochmann heeft architectuurstudies gevolgd in Dresden en aan de TU Tampere in Finland. In 2002 studeerde hij cum laude af. Voordat hij bij Dittmar Architecten ging werken, heeft hij ervaring opgedaan bij Baneke van der Hoeven en bij Claus en Kaan.

www.dittmarbochmann.nl

Foto Marc Driessen

Reageer op dit artikel