nieuws

Mindfuel, lezing van Winy Maas tijdens Holland Festival

Geen categorie

Tijdens het Holland Festival dat van 4 tot en met 28 juni plaatsvindt in Amsterdam houdt Winy Maas van MVRDV op 7 juni een lezing over de mogelijkheden van toekomstige steden en werelden.

Samen met Jacob van Rijs en Nathalie de Vries richtte Maas in 1991 MVRDV op. Bekende werken zijn Villa VPRO in Hilversum, de Silodam en de WoZoCo in Amsterdam en het Nederlands Paviljoen voor de Wereldtentoonstelling in Hannover (2000.) 

De lezing begint om 20.30 uur en wordt gehouden in het Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam. Kaarten zijn te koop voor 15,- euro. 

Het Holland Festival is het internationale podiumkunstenfestival in Nederland. Jaarlijks presenteert het festival voorstellingen van internationaal niveau. De voorstellingen zijn een mix van alle podiumkunsten met grote namen en gedurfde experimenten. Behalve muziektheater, muziek is er ook ruim aandacht voor beeldende kunsten, literatuur en architectuur. 

Meer informatie: www.hollandfestival.nl

Reageer op dit artikel