nieuws

Interieur – Zitten of zetten

Geen categorie

De collectie van Mossi kenmerkt zich door objecten waarin functionaliteit en design bij elkaar komen. Dat geldt ook voor de meest recente aanvulling op de collectie, de Bubo bubo.

Dit nieuwe ‘bijzitmeubel’ van ontwerper Sam Chang combineert perfecte ronde vormen met transparantie. De verfijnde constructie van eikenhout is zo sterk dat het ontwerp multifunctioneel inzetbaar is, als (bijzet)tafel en als zitmeubel. In de ‘zitfunctie’ is er, afhankelijk van de gekozen maat, sprake van een hoge of lage kruk of van een ‘houten poef’. 

De Bubo bubo is leverbaar in verschillende maten; een diameter van 40 cm en een hoogte van 42 of 67 cm. De twee voller ogende versies zijn 35 cm hoog bij een diameter van 60 of 80 cm. Het gelakte eikenhout is optioneel naturel of donker te beitsen. 

www.mossi.nl 

Reageer op dit artikel