nieuws

Interieur – Voor binnen en buiten

Geen categorie

Het jonge Nederlandse meubelmerk Arp voegde onlangs twee nieuwe producten aan de collectie toe. Swinglegs is een tafel voor binnen en buiten, die geheel bestaat uit polyester en leverbaar is in alle NCS- of RAL kleuren. Verkrijgbaar in de afmeting 250x115x75.

De Ketting bestaat uit aan elkaar geschakelde en verrijdbare elementen, die dienst kunnen doen als bijzettafels, en aan en af te koppelen zijn. Deze zijn uitgevoerd in berken met een koperkleurig laminaat, of in berken met een mat zwart of wit laminaat.

Arp heeft een eigen winkel gevestigd in de Schagchelstraat in Haarlem, waar uitsluitend producten van het eigen merk worden verkocht. De producten worden ontworpen door verschillende ontwerpers, waaronder Sarah Trenité.

www.arpdesign.com 

Reageer op dit artikel