nieuws

Interieur – Gezinsuitbreiding F1-kraan

Geen categorie

De F1, de vrijstaande monoknop badmengkraan met handdouche, van Vola heeft zijn familie uitgebreid. Op de ISH in Frankfurt presenteerde Vola de FS2 en FS3, respectievelijk een vrijstaande monoknop wastafelmengkraan en een vrijstaande douchethermostaatkraan.

Interieur – Gezinsuitbreiding F1-kraan

De FS2 heeft een lange, slanke uitloop die opvalt door zijn elegante vorm, zonder het interieurontwerp te domineren. Aan de ergonomische bediening met behulp van de kenmerkende hendel is te zien dat het hier om een ontwerp van Vola gaat. De verticale lijnen en de slanke vormen zorgen ervoor dat de mengkraan te combineren is met elk type vrijstaande wastafel.

De vrijstaande douchethermostaatkraan FS3 is bondig, elegant en handmatig vormgegeven en onderscheidt zich door zijn moderne en geometrische vormen. De FS3 bootst een echte regenbui natuurgetrouw na, met dat verschil dat dit regengordijn valt te temperen en qua temperatuur is te regelen. 

Evenals de FS1 zijn deze nieuwe producten ontworpen door AArhus Arkitekterne A/S. Alle armaturen zijn leverbaar in chroom, mat chroom en geborsteld roestvast staal.

www.vola.com

Reageer op dit artikel