nieuws

Interieur – Back to basics

Geen categorie

Op de ISH in Frankfurt toonden de Belgische radiatorenproducenten Thermic de nieuwste producten, waaronder de Xtend-collectie en de designvariant Xtend Soft. De laatste is een radiator met vlakke voorplaat en afgeronde zijkanten.

De subtiele vormgeving maakt hem geschikt voor ieder interieur. Voor toepassing in badkamer of keuken kan een handige handdoekbeugel worden aangebracht.


Thermic Canyon

De Canyon is een verticale aluminium radiator met convectielamellen aan de voor- en achterzijde. Het resultaat is een aantrekkelijk ritmisch beeld en een optimale warmteafgifte. De groef achteraan maakt het aanbrengen van functionele handdoekbeugels mogelijk. 


Thermic Veltis

Met Veltis presenteert Thermic dan weer de meest essentiële basisradiator in aluminium. ‘Back to basics’ dus, verkrijgbaar zowel in een verticale als horizontale uitvoering.                           

www.thermic.be

Reageer op dit artikel