nieuws

Inschrijving voor Betonprijs 2009 geopend

Geen categorie

De Betonvereniging heeft de inschrijving voor de tweejaarlijkse Betonprijs geopend. De prijs is bedoeld voor projecten waar de eigenschappen van beton op voorbeeldige wijze zijn benut. Door de veelzijdigheid van beton, worden uiteenlopende inzendingen verwacht. Met name vernuft en creativiteit worden beloond.

De projecten worden ingedeeld in de volgende categorieën: Woningbouw, Utiliteitsbouw, Bruggen en viaducten, Constructies in de Waterbouw, Uitvoering en Beton en Samenleving. Deze laatste categorie is dit jaar nieuw en is bedoeld voor gebouwen en constructies waarbij beton een essentiële en herkenbare rol vervult en tegelijkertijd de maatschappij tot nut is.

Aanmeldingen kunnen voor 15 augustus worden gezonden naar de Betonvereniging. Voorwaarde is dat het project in gebruik is genomen of gebruiksgereed is tussen 16 augustus 2007 en 15 augustus 2009.

www.betonvereniging.nl

Reageer op dit artikel