nieuws

Carrièredag Nederlandse ontwerpers

Geen categorie

Jaarlijks zijn er landelijke carrièrebeurzen voor studenten en young professionals, maar een carrièrebeurs gericht op ontwerpers was er nog niet. Daarom organiseert de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) op 7 mei VROAAM!, de eerste carrièredag speciaal voor designers.

Vroaam1 Vroaam2

VROAAM! bestaat uit een info/banenmarkt met onder andere ontwerpbureaus, uitzendbureaus en informatie over belastingen, beroepsorganisaties, subsidiemogelijkheden, opleidingen en cursusaanbieders. Ook is de BNO Academie van de partij met trainingen over auteursrecht, onderhandelen, acquireren en het opzetten van een beroepspraktijk. Verder kunnen ontwerpers workshops en lezingen door derden bijwonen en is BNO Advies aanwezig met ‘on the spot’ zakelijk en juridisch advies. Bovendien zijn er portfoliobesprekingen met ruim 60 professionals waaronder …,staat, Designpolitie, Ontwerpwerk, WAACS, Bruno Ninaber van Eyben, Opera en Kossmann.de Jong. Naast deze praktische zaken ook veel entertainment met inspiratietalks, interessante presentaties, designbattles en het item ‘On the job’, een serie interviews met ontwerpers over de dagelijkse beroepspraktijk. De dag wordt afgesloten met een feest en de presentatie is in handen van Maxim Hartman (Rembo & Rembo).

VROAAM! vindt plaats op 7 mei in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam van 12.00 tot 18.00 uur, feest tot 22.00 uur. 

www.bno.nl 
www.vroaam.nl

Reageer op dit artikel