nieuws

Bouwend Nederland verenigt leden voor Dag van de Bouw

Geen categorie

De Dag van de Bouw wordt dit jaar georganiseerd op 6 juni door Bouwend Nederland. Zo’n 170 bedrijven hebben zich aangesloten om hun bedrijven en projecten voor het publiek open te stellen. Op deze manier maken bezoekers kennis met wellicht onverwachte aspecten van de bedrijfstak.

De betrokken bedrijven zijn lid van Bouwend Nederland en kunnen het evenement ook aangrijpen om zakelijke relaties of mogelijke opdrachtgevers uit te nodigen.

Dit jaar is het thema duurzaamheid, initiatieven zoals verantwoord materiaalgebruik en duurzame energiezuinige huizen staan centraal. Door de huidige economische situatie ziet de organisatie de dag als een extra grote uitdaging. De sector staat onder druk en de Dag van de Bouw moet daarom als uithangbord dienen om te laten zien waartoe men in staat is.

Bouwend Nederland organiseert het evenement op de eerste zaterdag van juni in het kader van de campagne ‘De bouw maakt het’, die in 2006 is gestart. Het afgelopen jaar brachten 110.000 mensen een bezoek aan één van de opengestelde bouwbedrijven.

www.dagvandebouw.nl

Reageer op dit artikel