nieuws

Beurs voor vintage design

Geen categorie

Liefhebbers van designklassiekers uit de twintigste eeuw kunnen op 17 mei terecht op de Europese designbeurs UNDESIGNABLE in Amsterdam. Op het KNSM eiland, in loods 6, stellen 30 galerijen en handelaars uit heel Europa designstukken tentoon.

Beurs voor vintage design

Er is een brede keuze aan voorwerpen, van meubilair, verlichting, schilderijen, hedendaagse design, kunst, juwelen tot decoratieve kunst en kunst van plastic, glas of keramiek. Werken van bekende ontwerpers als Cees Braakman, Friso Kramer, Jean Prouvé, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Charles en Ray Eames of Joe Colombo en vele anderen zullen te zien zijn in de tentoonstellingsruimte, die zo’n 700 m2 bedraagt. 

Undesignable 2

Alle koopwaar die op de beurs aangeboden wordt is authentiek; er worden geen replica’s toegelaten.

De beurs opent zijn deuren voor het publiek op 17 mei, van 11 tot 17 uur.

www.undesignable.eu

Reageer op dit artikel